Vi hjälper tillsammans dem som lider av krisen i Ukraina

Vi hjälper tillsammans dem som lider av krisen i Ukraina

Typer av bidragsgivare
Välj rätt värde
Välj rätt värde

Miljontals människor förlorat sina hem, och det råder brist på förnödenheter – vatten, uppvärmning och hälsovård. Människornas psykiska hälsa sätts på prövning. Du kan hjälpa!

Med ditt stöd kan Röda Korset dela ut hjälp till offren för Ukraina krisen. Ge ett bidrag nu eller läs mer om biståndsarbetet.

Du kan valfritt ange dina kontaktuppgifter nedan för att följa vårt arbete. Det är dock inte nödvändigt, du kan ge ett bidrag också anonymt.

Ange rätt värde

Välj betalningssätt

Viljan att hjälpa har förenat S-gruppens anställda över hela Finland. Tillsammans med regionhandelslagen och våra kunder samlade vi in nästan en miljon euro i donationer till Finlands Röda Kors under 2022 så att organisationen kan tillhandahålla den hjälp som behövs. Dessutom har S-gruppen donerat produkter för att hjälpa ukrainska flyktningar i Finland, och handelslagen har anställt ukrainare om det bara har varit möjligt.

S-gruppens stöd fortsätter. Utöver affärsgruppens egna penning- och produktdonationer och stödet till exempel för att ge ukrainska flyktingar möjlighet att utöva motion och fritidsaktiviteter, kan S-gruppens kunder hjälpa ukrainare genom sitt eget handelslag. I olika handelslag är det möjligt att till exempel donera pengarna från returflaskor till FRK:s Ukraina-hjälp och skaffa presentkort som ukrainare som flytt undan kriget kan använda i S-gruppens matbutiker.

Som givare skyddar du de mest utsatta. Hjälp behövs både av människor i Ukraina och i länder dit människor har flytt.

Andra bidragsalternativ

Kontoinformation

Konto: S-Pankki FI91 3939 0012 3129 30, SBANFIHH. Mottagare: Finlands Röda Kors. Referens: 5652.