Barn leker superhjältar i ett flyktingläger.

Bli månadsgivare

Fotograf: Kathleen Prior / DEC
Fotograf: Kathleen Prior / DEC

Bli månadsgivare

Typer av bidragsgivare
Välj rätt värde
Välj rätt värde
Välj rätt värde

Bidra hälften till katastroffonden, hälften till hjälp i Finland. Du hjälper utsatta människor i nöd och stödjer de frivilligas hjälparbete.

Din hjälp når nära och fjärran. Människor som drabbas av naturkatastrofer och konflikt får nödhjälp och stöd för återuppbyggnaden av samhället. De som behöver stöd i hemlandet får hjälp genom till exempel vänverksamheten och de Ungas skyddshus.

Ange rätt värde

Välj betalningssätt

En gåva mitt under kriser eller katastrofer

Tack vare ditt månadsbidrag är Röda Korsets biståndsmaterial och -arbetare redo att användas genast när något händer i Finland eller utomlands. Du kan rikta din hjälp till antingen katastroffonden, frivilligverksamheten i hemlandet eller hälften till vardera.

Bli bidragsgivare genom att fylla i blanketten

Fyll i bidragsmålet, beloppet och den månatliga debiteringsdagen samt lämna dina uppgifter på blanketten ovan.

Om du väljer e-faktura får du ett e-postmeddelande med ett referensnummer och anvisningar för hur du skapar en e-faktura i din nätbank.

Om du väljer fullmakt skickar vi den hem till dig per post. Fyll i och underteckna fullmakten samt returnera den i svarskuvertet (portot är betalt).

Ta frimodigt kontakt

Vår bidragsgivartjänst hjälper vid frågor om bidrag. Kontakta oss per e-post till lahjoitukset@rodakorset.fi eller ring 020 701 2192 (må–fr kl. 8.30–16). Vi hjälper dig gärna.

Om du vill ändra ditt månadsbidrag, vänligen kontakta bidragsgivartjänsten.

Hjälp med din hjälp
Hjälp med din hjälp
Bidragsgivartjänsten
Bidragsgivartjänsten