Nuorten opintomatka Iso-Britanniaan

18. - 22.6.2017
Plats:
Yliopistonkatu 24 A, 20100, Turku
Tapahtuman tyyppi: 
  • Muut tapahtumat
Järjestäjä: 

NUORTEN MATKA ISO-BRITANNIAAN 18.-22.6.2017

Haluatko lähteä kesällä ulkomaille hyvässä porukassa ja tutustua Punaisen Ristin toimintaan, erityisesti pakolaisuuteen ja monikulttuurisuuteen liittyen? Järjestämme kesäkuussa 18-29- vuotiaille SPR Varsinais-Suomen piirin nuorille opintomatkan Iso-Britanniaan. Matkalla pistäydymme suurkaupungin sykkeessä Lontoossa ja vietämme aikaa pienemmän kaupungin elämään tutustuen Canterburyssa. Molemmissa kaupungeissa tutustumme Iso-Britannian Punaiseen Ristiin ja paikallisiin pakolais- ja turvapaikanhakijatyötä tekeviin tahoihin.

Matkaan lähdetään 8 hengen porukalla ja yksityiskohtaisempi päiväohjelma tarkentuu, kun lähtijät on valittu. Omavastuuhinta/nuori on 100e, joka maksetaan ennen matkaa. Hintaan sisältyy

- kuljetukset Turusta Helsinki-Vantaan lentokentälle

- menopaluu lennot välillä Helsinki-Lontoo-Helsinki

- majoittumiskulut Lontoossa ja Canterburyssa

- matkakulut Iso-Britanniassa reissuohjelman mukaisesti

- päivittäinen aamupala, lounas ja illallinen

Hakijalta edellytetään 18-29-vuoden ikää, Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piirin nuorten toiminnassa mukana olemista ja kiinnostusta nuorisotoiminnan kehittämiseen.

Jos haluaisit lähteä reissuun ja tutustumaan The British Red Crossin toimintaan, täytä hakulomake 1.3. mennessä osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/nuorten_opintomatka2017. Valinta lähtijöistä tehdään lomakkeen lähettäneiden kesken.

Järjestelyistä etukäteen ja matkan aikana vastaavat Varsinais-Suomen piirin nuorisotoiminnan suunnittelija Sara Parhiala sekä Varsinais-Suomen piirissä vapaaehtoisena toimiva Henrika Sandström, joihin voit olla yhteydessä matkaan liittyvissä asioissa. Hae mukaan!

Kampanjer