Hätäensiapukurssi Peruttu

11.4.2019
9:00 - 13:00
Kurssin suorittanut osaa aloittaa hätäensiavun antamisen sisällön mukaisissa aiheissa. Hätäensiapukurssi 4 t on voimassa 3 vuotta ja se sopii myös kertauskurssiksi, jolla voit jatkaa voimassa olevaa Ensiapukurssi EA1- tai EA2 -todistuksen voimassaoloa 3 vuotta.
Plats:
Palokunnankatu 20 A (2. krs.), 13100, Hämeenlinna
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Tavoite:Kurssin suorittanut osaa aloittaa hätäensiavun antamisen sisällön mukaisissa aiheissa.

Sisältö: • auttamistoiminta onnettomuudessa tai sairauskohtauksessa • hätäensiavun perusteet; tajuttomalle annettava ensiapu, peruselvytys, vierasesine hengitysteissä, verenkierron häiriötila (sokki), verenvuodon tyrehdyttäminen • tarvittaessa ryhmäkohtaisia painotuksia • tapaturmien ehkäisy

Maksutavat: - yritykset, kunnat, yhdistykset jne; lasku lähetetään noin viikkoa ennen kurssia. -yksityis- henkilöt lasku lähetetään noin viikkoa ennen kurssia.

Hinta:Kurssin hinta on 45 €/henkilö, SPR:n jäsenille 10% alennus, muista mainita ilmoittautuessasi, että olet jäsen. Kurssi järjestetään, kun ilmoittautuneita on 7 henkeä. Kurssille otetaan 15 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä MUISTATHAN ILMOITTAUTUESSASI ANTAA LASKUTUSOSOITTEEN!

Ilmoittautuminen: :spr.hml@pp.inet.fi (linkki lähettää sähköpostin)

Järjestäjä: SPR Hämeenlinnan osasto, Palokunnankatu 20 A 2.krs. 13100 HML Ilmoittautumisesi on sitova! Ilman pätevää syytä kurssilta pois jääneiltä laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa