Ensiapukurssi EA 3®

31.8. - 9.9.2012
Kurssin tavoitteena on täydentää ja syventää ensiavun perus- ja jatkokoulutuksessa opittuja ensiaputietoja ja – taitoja, sekä motivoida ja antaa valmiuksia toimintaan ensiapuryhmässä ja tarvittaessa yhteistyöhön viranomaisten kanssa.
Tave Rautiainen
Fotograf: Tave Rautiainen
Plats:
Honkiniementie 150, 63700, Ähtäri
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
Ensiapuryhmille 450,00 euroa/hlö ja muille 550,00 euroa/hlö sisältäen koulutuksen materiaaleineen, majoituksen ja ruokailun.
Järjestäjä: 
Suomen Punainen Risti Länsi-Suomen piiri

Aika: 31.8-2.9. (1.osa) alkaen klo 12.00 ja 7.-9.9.2012 (2.osa)
Paikka: Honkiniemen leirikeskus, Honkiniementie 150, Ähtäri

Koulutuksen kohderyhmä:  Ensiapuryhmäläiset / työpaikan ensiapuryhmäläiset, joilla suoritettuna  EA-2  ja päivystysensiapukurssi. Muut alan ihmiset, joilla ammattipätevyys tai voimassa oleva EA-2.

Pääsyvaatimus: todistus Punaisen Ristin EA-2-kurssista, 18 v ikä, normaali fyysinen ja psyykkinen terveys ja jaksaminen. Kurssille haetaan hakukaavakkeella, jota saa - virve.karling@punainenristi.fi

Koulutuksen tavoite:Kurssin tavoitteena on täydentää ja syventää ensiavun perus- ja jatkokoulutuksessa opittuja ensiaputietoja ja – taitoja, sekä motivoida ja antaa valmiuksia toimintaan ensiapuryhmässä ja tarvittaessa yhteistyöhön viranomaisten kanssa. Opetuksen pääpaino on käytännön harjoittelussa ja ryhmätyöskentelyssä. Punaisen Ristin ideologia huomioidaan kaikessa opetuksessa.

Kampanjer