Alueellinen nuorisotoiminnan ilta - Härmässä

12.9.2012
17:00 - 21:00
Alueellinen nuorisotoiminta Härmässä. Illan tavoitteena on antaa nuorille tietoa toimintamahdollisuuksista ja suunnitella alueen yhteistä nuorisotoimintaa. Tavoitteena on myös yhdistää ja nostattaa yhteishenkeä.
Plats:
Puistotie 3, 62300, Härmä
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
0,00 €
Järjestäjä: 
Suomen Punainen Risti Länsi-Suomen piiri

Nuorisotoiminnan alueillan PowerParkissa  Alahärmässä keskiviikkona 12.9. klo 17.00 alkaen lähiosastojen 17-29 –vuotiaille nuorille ja osastojen aikuisille. Illan tavoitteena on antaa nuorille tietoa toimintamahdollisuuksista ja suunnitella alueen yhteistä nuorisotoimintaa. Tavoitteena on myös yhdistää ja nostattaa yhteishenkeä. Illan aikana käymme värikuulasotaa, pelastamme uhrit ja päätteeksi jatkamme purkukeskustelua saunan lauteilla. Illan vetäjinä itseni lisäksi ovat Virve Karling ja Tave Rautiainen.

Tarkoituksena ei ole perustaa nuorille omaa erillistä toimintaa, vaan löytää yhteinen sävel osastojen kanssa. Tähän tilaisuuteen ovat erittäin tervetulleita siis myös osastojen nuorisotoiminnasta vastaavat henkilöt, puheenjohtajat ja kaikki te, jotka haluatte edistää nuorten toimintaa osastoissamme.

Vaikka tapahtuma on pääosin suunnattu akselille Härmä-Kauhava-Lapua-Lappajärvi-Ylistaro, otamme mukaan mahdolliset soluttautujat. Myöhemmin voidaan vastaavia tilaisuuksia järjestää myös muilla alueilla, jos katsotte siihen olevan tarvetta. Ilmoittautua voi RedNetin kautta tai minulle suoraan raija.harju-kivinen@punainenristi.fi. Ilmoittautumiset viimeistään 31.8.

Kampanjer