För företag

Reijo Hietanen
Avdelningen Jämsänkoski presenterade sin verksamhet i S-gruppens utrymmen under Röda Kors veckan.
Fotograf: Reijo Hietanen

Att samarbeta med Röda Korset är ett bevis på att företaget bär ett socialt ansvar. Samarbetet gör också företaget till en lockande samarbetspartner och arbetsgivare. Samtidigt kan företaget hjälpa dem som behöver hjälp både här hemma och ute i världen.

Finlands Röda Kors erbjuder företag många olika sätt att delta i kedjan av hjälp. Företaget kan till exempel donera pengar eller bidra med sin expertis, delta i frivilligverksamheten eller ordna insamlingar.

Bekanta dig med våra webbsidor och hitta det bästa sättet för ditt företag att hjälpa. Du kan också ta kontakt med oss så kan vi tillsammans fundera på vilken verksamhet som lämpar sig för just ert företag.

Mukana auttamassa - Röda Korsets företagspartners

På webbsidan Mukana auttamassa samlar vi företagsdonationer som Röda Korset fått (sidan finns bara på finska). Gå och kolla vilka företag som är med i kedjan av hjälp och  vilka bidragsmål de understöder.

Huvudsakliga samarbetspartners

S-gruppen stöder trygghet i vardagen.

IFRC/Carl Whetham

Gör en donation till Finlands Röda Kors och hjälpen når säkert fram. Alternativen nedan ger ert företag möjlighet att välja det sätt att bidra som passar er allra bäst.

Laura Kotila

Nedan finns många olika sätt att ta plats i kedjan av hjälp och berättelser om vårt företagssamarbete.

Kimmo Holopainen

Ta kontakt så funderar vi tillsammans hur just ni kan delta i Hungerdagen!

Medelsanskaffningsplanerare Eeva Arrajoki, eeva.arrajoki(a)rodakorset.fi, 020 701 2274

Vad är Hungerdagen?

Hungerdag-insamlingen ordnas 14–16 september för 37:e gången.

Hurdan är första hjälpen-beredskapen på din arbetsplats? Vet du hur du ska handla om någon på din arbetsplats får ett plötsligt sjukdomsanfall. Om du vill ha första hjälpen-utbildning på din arbetsplats ska du kontakta närmaste Röda Korsets distriktsbyrå.

En märkesgärning är en donation som företag eller privatpersoner kan rikta till ett av Röda Korsets stödändamål. Det finns tre olika typer av Märkesgärningar.

Johannes Wiehn

Utbildningen för säkerhetspass gör arbetsplatsen tryggare.

Kampanjer