För företag

Reijo Hietanen
Avdelningen Jämsänkoski presenterade sin verksamhet i S-gruppens utrymmen under Röda Kors veckan.
Fotograf: Reijo Hietanen

Att samarbeta med Röda Korset är ett bevis på att företaget bär ett socialt ansvar. Samarbetet gör också företaget till en lockande samarbetspartner och arbetsgivare. Samtidigt kan företaget hjälpa dem som behöver hjälp både här hemma och ute i världen.

Finlands Röda Kors erbjuder företag många olika sätt att delta i kedjan av hjälp. Företaget kan till exempel donera pengar eller bidra med sin expertis, delta i frivilligverksamheten eller ordna insamlingar.

Bekanta dig med våra webbsidor och hitta det bästa sättet för ditt företag att hjälpa. Du kan också ta kontakt med oss så kan vi tillsammans fundera på vilken verksamhet som lämpar sig för just ert företag.

Ta kontakt så hittar vi ett sätt för ert företag att hjälpa

Regina Laurén, regina.lauren(a)redcross.fi, tfn 040 719 3158

Marjo Martin, marjo.martin(a)redcross.fi, tfn 040 629 7679

 
 
Tatu Blomqvist /FRK

Gör en donation till Finlands Röda Kors och hjälpen når säkert fram.

Laura Kotila

Nedan finns många olika sätt att ta plats i kedjan av hjälp och berättelser om vårt företagssamarbete.

Kimmo Holopainen

Nästa bössinsamlingen Hungerdagen pågår 23-25.9.2021 och på nätet samlas in under september och oktober. 

Vad är Hungerdagen?

Under Hungerdagen samlar vi in medel till Röda Korsets katastroffond. Pengar som inte är öronmärkta för ett särskilt objekt kan användas snabbt precis där de behövs mest.

I Finland går medel ur katastroffonden bland annat till att upprätthålla beredskapen att hjälpa de mest utsatta i dessa undantagsförhållanden.

Hurdan är första hjälpen-beredskapen på din arbetsplats? Vet du hur du ska handla om någon på din arbetsplats får ett plötsligt sjukdomsanfall. Om du vill ha första hjälpen-utbildning på din arbetsplats ska du kontakta närmaste Röda Korsets distriktsbyrå.

Johannes Wiehn

Utbildningen för säkerhetspass gör arbetsplatsen tryggare.