För företag

Reijo Hietanen
Avdelningen Jämsänkoski presenterade sin verksamhet i S-gruppens utrymmen under Röda Kors veckan.
Fotograf: Reijo Hietanen

Att samarbeta med Röda Korset är ett bevis på att företaget bär ett socialt ansvar. Samarbetet gör också företaget till en lockande samarbetspartner och arbetsgivare. Samtidigt kan företaget hjälpa dem som behöver hjälp både här hemma och ute i världen.

Finlands Röda Kors erbjuder företag många olika sätt att delta i kedjan av hjälp. Företaget kan till exempel donera pengar eller bidra med sin expertis, delta i frivilligverksamheten eller ordna insamlingar.

Bekanta dig med våra webbsidor och hitta det bästa sättet för ditt företag att hjälpa. Du kan också ta kontakt med oss så kan vi tillsammans fundera på vilken verksamhet som lämpar sig för just ert företag.

Mukana auttamassa - Röda Korsets företagspartners

På webbsidan Mukana auttamassa samlar vi företagsdonationer som Röda Korset fått (sidan finns bara på finska). Gå och kolla vilka företag som är med i kedjan av hjälp och  vilka bidragsmål de understöder.

Huvudsakliga samarbetspartners

S-gruppen stöder trygghet i vardagen.

Pedram Yazdi / CICR

Gör en donation till Finlands Röda Kors och hjälpen når säkert fram. En av vår tids värsta humanitära katastrofer pågår just nu. Miljontals människor kämpar mot hunger i Östafrika och i Jemen. I Syrien och Irak är krigsoffer i stort behov av hjälp.

Vår hjälp behövs omedelbart.

Laura Kotila

Nedan finns många olika sätt att ta plats i kedjan av hjälp och berättelser om vårt företagssamarbete.

Kimmo Holopainen

Ta kontakt så funderar vi tillsammans på hur just ni kan vara till hjälp.

Projektchef Eeva Arrajoki, eeva.arrajoki(a)rodakorset.fi, 020 701 2274

Vad är insamlingen Hungerdagen?

Hungerdagsinsamlingen ordnas i år 14–16.9.2017.

Hurdan är första hjälpen-beredskapen på din arbetsplats? Vet du hur du ska handla om någon på din arbetsplats får ett plötsligt sjukdomsanfall. Om du vill ha första hjälpen-utbildning på din arbetsplats ska du kontakta närmaste Röda Korsets distriktsbyrå.

Johannes Wiehn

Utbildningen för säkerhetspass gör arbetsplatsen tryggare.

Kampanjer